Városlista
2021. szeptember 20, hétfő - Friderika

Médiaajánló

Az online marketing ma már megkerülhetetlen a cégek, vállalkozások számára. Mi ebben segítünk, nyújtunk Önnek segítő kezet! Ne maradjon ki belőle!

Cégregiszter:

Díja: 12.000 Ft /év

A infopalota.hu egyik pillére a Cégregiszter, mely magában foglalja az Ön által szabadon szerkeszthető microsite-ot is.

A microsite az InfoPalota portálba ágyazott kisméretű honlapként funkcionál. Tartalmazza a cég elérhetőségeit, logóját, szöveges bemutatását, képeket, termékleírásokat.

Virtuális katalógusként remek lehetőséget biztosít vállalkozása bemutatására a világhálón.

Amennyiben a cégének már van saját weblapja, az InfoPalotán történő megjelenés így is nagy hasznára válhat! Egyrészt cége egy olyan portál adatbázisában szerepel, melyet napi rendszerességgel, visszatérően látogatnak felhasználói, másrészt az Ön microsite-ján feltüntetett elérhetőségek, aktív linkek (pl.: e-mail -, web cím) segítségével honlapjának újabb látogatókat generálhat.

További szolgáltatások, közvetlenül a microsite-ból:
• saját belépési kód
• beépített számláló (látogató szám mérő)
• bemutatkozás, elérhetőségek. nyitva tartás, aktív link
• térkép
• Fénykép feltöltési lehetőség

A microsite-okat rendszerünk automatikusan seo optimalizálja és keresőszavakat generál, így a google keresőmotorjai előbb rátalálnak az Ön microsite-jára és amennyiben van saját honlapjára is.

Csomagajánlataink:

Válassza az Önnek megfelelő csomagunkat! Egyedi elképzelései alapján variálható is!

Bannerek:

AKCIÓ!

Bannereink esetében (kivéve a rovattámogatás, promo, szalagcím), beleértve a PR tartalmakat is, 20% kedvezmény jár.

Az akció visszavonásig érvényes!

A banner a legelterjedtebb hirdetési forma az interneten. Megjelenési módja lehet állókép (stabil, jpg formátum) vagy mozgó (flash), melyet portálunkon a reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezünk el. Rákattintva a megrendelő weboldalára, illetve a hirdetési tartalom bővebb leírásához vezetheti a látogatót.

Rovat támogatás: 500X40 px - 3000 Ft/hó
Ez a banner kizárólag statikus és az egyes modulokban jelenik meg.

Honlapunkon PR cikkeket is megjelentetünk. Ezen cikkek segítségével könnyedén ismertetheti meg cégét, szolgáltatását vagy termékét a leendő vásárlóival.

PR cikk írása és megjelentetése terjedelemtől függetlenül 5000 Ft, mely összeg magában foglalja a cikk széleskörű terjesztését, és kiemelt hírként történő kezelését.

Szalagcím: 3000 Ft/hó

Keressen minket bizalommal!

Banner típusaink