Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Május 15. 16:26, csütörtök | Helyi
Forrás: budapestlight.hu nyomán

Várpalotán járt a Budapest Light! A jól ismert hamburgerezőt tesztelték

Várpalotán járt a Budapest Light! A jól ismert hamburgerezőt tesztelték

Nem csalódtak a vidéki finomságban

Várpalotaiak figyelem!!! Kipróbáltunk titeket címmel jelent meg írás a budapestlight.hu-n városunk egyik ismert gyorsbüféjéről.

A cikket alább olvashatják:

"Várpalotán jártunk és kipróbáltuk a híres majonézes, sajtos, kukoricás hamburgert és az ugyancsak finom majonézes, sonkás, kukoricás melegszendvicset. Nem ért minket csalódás!!!

Várpalota központjában több mint húsz éve üzemel a sokak által csak Non-Stopnak nevezett hamburgeres. Régebben csak a szokásos hamburger, hot dog, pizza volt a választék, süteményekből pedig volt kakaós és fahéjas csiga. Ezek még most is azok az igazi kakaóval és fahéjjal ellátott csigák, szerintünk helyben sütik őket. Aztán hamarosan finom süteményeket is árulni kezdtek, mindenki örömére. Lehet kapni finom kókuszgolyót, mézes szeletet, vagy akár hatlapost is. A hamburger finomsága talán magában az igazi hamburger zsemlében rejlik. Az ízeken kívül még ami lényeges, hogy amikor ott jártunk és vásároltunk kettő melegszendvicset, kettő hamburgert, négy darab piskótatekercset, és ezt még le is öblítettük négy palack nullaötös coca colával, talán nem is fizettünk háromezer forintnál többet. Sok budapesti ismerősünkkel beszéltünk erről a hamburgeresről, és szinte mindenki azt mondta, ha arra van dolguk biztos, hogy betérnek egy finom hamburgert enni. Muszáj volt nekünk is kipróbálnunk, és nem csalódtunk benne! A tulajdonost nem tudtuk elérni sajnos, mert szerettük volna megkérdezni, hogy valójában mi is rejlik a titok mögött, hogy miért ennyire finom a hamburgerük, de talán nem is kell sok tudás ahhoz, hogy megállapítsuk: Mindig friss, nagyon finom, és olcsó... Információnk szerint minden alapanyagot helyben készítenek el. Szóval aki arra jár, az feltétlen keresse fel a várpalotai gombáknál található Non-Stop büfét."

A honlap üzemeltetőire valóban nagy hatást gyakorolhatott a vidéki finomság, köszönjük, hogy városunk hírnevét ők is öregbítették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:57, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A SZENT GYÖRGY-HEGYI BETÖRŐ

A Tapolcai Rendőrkapitányság kezdeményezte egy 73 éves férfi letartóztatását.

2024. Március 17. 07:34, vasárnap | Helyi

Szabadság és függetlenség

Hinni a szabadságban - Ünnepi megemlékezés Várpalotán

2024. Március 09. 07:01, szombat | Helyi

Könyvtári papírszínház

Életre keltették Jaót, a kis kaméleont a várpalotai játszóházban

2024. Március 01. 17:58, péntek | Helyi

Régi álmuk vált valóra

Farsangi mulatságot tartott a várpalotai nyugdíjas klub