Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Január 27. 08:49, hétfő | Helyi
Forrás: InfoPalota

Standolt a Jobbik a városban

Standolt a Jobbik a városban

A standasztalon helyet kaptak a párt aláírásgyűjtő ívei, valamint a február 1-én esedékes kampánynyitó lakossági fórum szórólapjai is.

Kepli Lajos, a Jobbik egyéni jelöltje személyesen standolt a Dísz téren.

A standasztalon helyet kaptak a párt aláírásgyűjtő ívei, valamint a február 1-én esedékes kampánynyitó lakossági fórum szórólapjai is.

A 2010-ben kiadott Radikális Változást! elnevezésű programunk szinte teljes mértékben aktuális a mai napig - mondta Kepli, aki az InfoPalota kérdésére három dolgot emelt ki a párt választási programjából.

A bányászat stratégiai fontosságú lehet, hisz, ahogy mondta, nem igaz, hogy Magyarország ásványkincsekben szegény ország. Számos terület rendelkezik még kitermelhető nyersanyagokkal, így a Jobbik programjának egyik sarokköve, a magyar ásványkincsek nemzeti célú hasznosítása. - hangsúlyozta.

Balról: Kepli Lajos országgyűlési képviselő
fotó: InfoPalota

A képviselő fontosnak tartja az egészségügy megreformálását is. Mint mondta, a Jobbik szerint az egészségügy nem profitszerző tényező. Nem lehet néhány cég anyagi érdeke mentén igazgatni azt. Nemzetstratégiai fontosságú ügyről van szó, hiszen egy nemzet ereje az egészségében is rejlik. Meg kell állítani a fiatal orvosok külföldre vándorlását, és meg kell szüntetni az egészségügy szétprivatizálását. Jobbik kormány esetén újranyitjuk a bezárt kórházi osztályokat, és nem azt fogjuk kérdezni, hogy megéri-e egy szülészetet vagy belgyógyászati osztályt fenntartani, hiszen ha egyetlen magyar gyermek születik, vagy megmentik valaki életét, az mindenféleképpen hasznos befektetés a jövőbe. - emelte ki a képviselő, aki a 8-as főút fejlesztése kapcsán elmondta: "katasztrófális amit a 8-as főút fejlesztése kapcsán művelnek a bal- és jobbliberális kormányok. Az elmúlt 4 évben gyakorlatilag semmi sem történt, a várpalotai elkerülő is csak ígéret maradt, addig tolták maguk előtt a kivitelezést, míg újra kampánytéma lehet, és ismét megígérhetik az elkerülő megépítését."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:57, péntek | Helyi

RENDŐRKÉZEN A SZENT GYÖRGY-HEGYI BETÖRŐ

A Tapolcai Rendőrkapitányság kezdeményezte egy 73 éves férfi letartóztatását.

2024. Március 17. 07:34, vasárnap | Helyi

Szabadság és függetlenség

Hinni a szabadságban - Ünnepi megemlékezés Várpalotán

2024. Március 09. 07:01, szombat | Helyi

Könyvtári papírszínház

Életre keltették Jaót, a kis kaméleont a várpalotai játszóházban

2024. Március 01. 17:58, péntek | Helyi

Régi álmuk vált valóra

Farsangi mulatságot tartott a várpalotai nyugdíjas klub