Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 23. 07:55, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Porrá alázták Schobert Norbit

Porrá alázták Schobert Norbit

Hosszú percekig alázták Schobert Norbit és feleségét, Rubint Rékát a Rádio 1 reggeli műsorában. A műsorvezetőknél az verte ki a biztosítékot, hogy Norbi a hétvégén bevallotta: megcsalta a feleségét.

Schobert Norbi jókora lavinát indított el amikor ország-világ előtt kiteregette a családi szennyest és bevallotta, hogy bizony megcsalta az ő Rékáját. A fitnesz sztár vasárnap Hajdú Péternél azt sem titkolta, hogyan bukott le. S mint mondta, akkor lett igazán szerelmes a nejébe. Igyekezett őt is lebuktatni, hogy magát mentse. Mindent bevetett, a telefonja átnézésétől kezdve. De nem sikerült a terve, és a legdurvább, hogy amikor lebukott, Réka nem azt mondta, hogy menjen, takarodjon. Hanem közölte, hogy az útjára engedi Norbit. Csinálja azt, amit akar. Ő szereti, de most elmegy a gyerekekkel.

Ha a történet esetleg ismerősen hangzik, az nem véletlen, hiszen egy éve Norbi egyszer már elsírta a bánatát, méghozzá a Story tévében...
Talán a szívfacsaró történet haknizás jellege verte ki a biztosítékot a Rádio 1 műsorvezetőinél, hiszen ma reggel igencsak kifigurázták Norbiék "újratöltött" titkos fegyverét, a családi drámát.

"Hallottátok a hét hírét? Ugye hallottátok? Ilyet, hihetetlen mekkora hír, Schobert Norbi félrelépett" - kezdte érezhető iróniával a hangjában Hepi Endre a Radio 1 reggeli műsorában, a Kukoriban. Endre és a másik műsorvezető, Hudák Anita ráadásul nem álltak meg itt: egy több perces paródiát adtak elő arról, hogyan bukhatott le Schobert Norbi. A paródia szerint Réka futni volt és amikor haza ért rányitott az éppen pucér személyi edzést tartó Norbira, aki ijedtében azt mondta, hogy neje rosszul lát, ő éppen csak testet edz, és biztos a sok zsír ment az agyára, ha már beképzel dolgokat...

Mondani sem kell, a rádióban a műsorvezetők hosszú percekig hangosan nevettek a fitnesz házaspáron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.