Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 02. 08:21, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Oldtimerekkel autókáztak a Normafán az X-Faktor sztárjai - VIDEÓ

Oldtimerekkel autókáztak a Normafán az X-Faktor sztárjai - VIDEÓ

Az RTL Klub tehetségkutató showműsorából az elmúlt hétvégén kiesett Rocktenors tagjai rendhagyó élményben részesülhettek a műsor nyereményfelajánlójának a jóvoltából.

A három fiatal srác náluk idősebb, már-már legendának számító oldtimereket vezethetett.

A Rocktenors tagjait nyugodtan nevezhetjük az autózás és az autók szerelmeseinek, legtöbb élményük az öreg "stábautójukhoz" köthető, így különösen nagyra értékelték, hogy igazi ritkaságoknak számító oldtimereket próbálhattak ki a budapesti Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ területén.

Az aktív kikapcsolódásként szervezett rendhagyó programon a fiúk három teljesen különböző, a karakterüknek megfelelő autót választottak. Mező Zoli egy régi Mercedes 280 SE coupe-t, Mező Márió egy Opel Kadett-et, míg Táborosi Márk egy gyönyörű állapotú Mazda RX-7-et próbálhatott ki.

- Hihetetlen jó érzés volt ezekkel a legendás autókkal furikázni Budapest tetején. Elég nehezen adtuk vissza a kulcsokat, legszívesebben mindannyian hazavittük volna őket. - meséltek a kalandjukról a Rocktenors fiatal sztárjai.

Címkék: rocktenors, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.