Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2023. Augusztus 05. 08:56, szombat | Sport
Forrás: MTI

Bundesliga 2 - Második meccsét is elveszítette Dárdaiék Herthája

Bundesliga 2 - Második meccsét is elveszítette Dárdaiék Herthája

Második mérkőzését is elveszítette Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Az élvonaltól tíz év után búcsúzott berlini gárda a múlt héten a Fortuna Düsseldorf otthonában kapott ki 1-0-ra a nyitófordulóban, pénteken pedig hazai környezetben szenvedett ugyanilyen arányú vereséget az újonc SV Wehen Wiesbadentől. A vendégek a 92. percben szerezték a találkozó egyetlen gólját.

Ahogyan az előző fordulóban, ezúttal is pályára lépett a Herthában a korábbi magyar szövetségi kapitány mindhárom fia: Pál és Márton végigjátszotta a találkozót, Bence a 69. percben állt be.

Címkék: dárdai, hertha, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 07:50, kedd | Sport

Hosszú Katinka 200 vegyesen három másodpercre van az olimpiai szinttől

Hosszú Katinka hétfőn 200 méter vegyesen versenyzett a londoni nemzetközi úszóversenyen, de a háromszoros olimpiai bajnok ezen a távon is messze van a párizsi olimpiai szinttől.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Egygólos ajkai sikerével kilenc év után feljutott az ETO Győr

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Monacói Nagydíj - Leclerc az első hazai győztes Monte-Carlóban

A hazai közönség előtt szereplő Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, így a sportág történetének első hercegségbeli győztese lett Monte-Carlóban.